livrare gratuita 
Returnare 
Telefon 0752063520
 
 

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A UTILIZA SAU OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, SERVICII PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE

S.C. BRN Regents Fashion SRL  va ofera acces la site-ul  www.womanfashion.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor. Prin accesarea site-ului si achizitionarea oricarui produs, dumneavoastra sunteti de acord cu acceptarea acestora.

Hainele comercializate prin magazinul online www.WomanFashion.ro sunt noi si de buna calitate.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, precum si in cazul Sarbatorilor Legale.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este:

 

- 30 RON pentru TOATE comenzile,

 

Livrarea se face de catre serviciul de curierat CARGUS sau prin Posta Romana, la domiciliul clientului de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii sau la telefon.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefon. Acesta va fi trimis de catre firma Sc Ribatex Srl.

Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier .

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

 

Conditii de cumparare Engross

Articolele comercializate la preturi En-gros pe site-ul WomanFashion pot fi achizitionate numai in serii intregi dintr-un anumit model sau marimi diferite din modelele alese.

Comanda minima este de 2000 RON pentru seriile create de dvs., urmand ca plata sa se faca ramburs la livrarea coletului.

De asemenea transportul comenzii este gratuit la comenzi de peste 1500 RON.

Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti obligat sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.WomanFashion.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Nici noi, nici colaboratorii nostrii nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat la modificarea sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. de contact sa fie prelucrate de catre S.C. Ribatex SRL.

S.C. Ribatex SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0748662103.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(in ambalajul original cu toate accesoriile si cu etichetele intacte). Perioada de returnare a produselor se face in 30 de zile calendaristice din momentul in care se primeste produsul.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C. Ribatex SRL.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.WomanFashion.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare.

Garantia articolelor

Garantia articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati dovada oferita de curier la livrare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa info@ribatexsrl.com

Drepturi de autor:

Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse, detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul datelor, informatiilor sau materialelor gasite pe site-ul nostru.

Denumirile produselor, imaginile, modalitatea de prezentare, marcile comerciale, logo-urile si marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru sunt propietate intelectuala ale SC Ribatex  SRL si inregistrate ca fiind ale ale noastre si ale furnizorilor nostri.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: info@ribatexsrl.com

Prevederi generale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente,numai noi putem modifica acesti Termeni. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romana. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a S.C. Ribatex SRL. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

FII LA CURENT CU NOUTATILE SI PROMOTIILE NOASTRE
ABONEAZA-TE
Brn Regents Fashion S.R.L
romania,braila, str.calarasilor,nr.320
0752063520
Regentsfashion@outlook.com