livrare gratuita 
Returnare 
Telefon 0752063520
 
 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Va multumim pentru ca ati accesat www.womanfashion.ro, gestionat de S.C. Ribatex S.R.L.. Noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si dorim sa protejam informatiile personale. Pentru a afla mai multe va rugam sa cititi urmatoarea politica de confidentialitate.

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care vom colecta, folosi si (in anumite conditii dezvalui) informatiile dvs. personale. Aceasta politica de confidentialitate explica, de asemenea, masurile pe care le-am luat pentru a asigura informatiile personale. In cele din urma, aceasta politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor persoanel. Prin vizitarea magazinului online  www.womanfashion.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de accord cu practicile descries in aceasta Politica.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica site-ului. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica in mod necesar pentru orice colectie offline de informatii personale. WomanFashion nu este responsabil pentru continutul sau practicile de confidentialitate pe orice alt website ce nu este gestionat de S.C. Ribatex S.R.L. la care conduc link-uri din aceste website.

 

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII

1. COLECTARAE DE INFORMATII

WomanFashion colecteaza informatii de la dvs. in mai multe moduri, diferite, prin intermediul acestui website. Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii, eficiente, semnificative si personalizate. De exemplu, putem folosi informatiile dvs. persoanale pentru a:

a.     Actualiza website-ul si pentru a facilita navigarea si accesul la informatii;

b.      Va ajuta sa gasiti mult mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesarel

c.     Ajuta magazinul online sa creeze cel mai relevant continut pentru dvs.;

d.     Va atentiona de noile informatii, produse si servicii pe care le oferim. Inregistrare si comanda.                                                                                    

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitate a magazinului online sau orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu character personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail. Aceste tipuri de informatii personale sunt utilizate in scopuri de facturare, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intalni o problema in momentul procesarii comnezi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

 

 Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.womanfashion.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi. Participarea dvs. la concursuri este complet voluntara deci aveti posibilitatea sa alegeti sa participiati sis a dezvaluiti informatii noi. 

 Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online WomanFashion, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Review-uri la produsewww.womanfashion.ro permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu, vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori . Nu suntem responsabili pentru orice informatii personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.

2. UTILIZAREA SI PREZENTAREA INFORMATIILOR

Uz intern. WomanFashion foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor. Putem folosi intern informatiile dvs. personale pentru a imbunatati continutul si aspectul magazinului online (inclusive produsele noastre de marketing si produsele pentru dvs.)

Comunicarea cu dvs.WomanFashion va folosi informatiile dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari.

Utilizare externa. Dorim sa va oferim servicii excelente si o larga varietate de produse. WomanFashion nu vinde, nu inciriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridical.

 

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII

Dupa cum va puteti astepta, majoritatea informatiilor pe care le colectam sunt obtinute prin intermediul womanfashion.ro, iar aceasta politica de confidentialitate se aplica doar informatiilor colectate online. De asemenea, WomanFashion colecteaza informatii cu caracter personal si offline (nu fac obiectul acestei politici de confidentialitate) pentru care deasemenea va incerca sa faca tot posibilul sa pastreze confidentialitatea lor. Un bun exemplu sunt convorbirile telefonice prin care ne puteti solicita plasarea unei comenzi. Atunci cand utilizatorul va solicita acest lucrui, WomanFashion va solicita informatii cu caracter personal stricte pentru efectuarea comenzii. Asa cum este mentionat mai sus, se vor face toate eforturile pentru a securiza toate informatiile personale colectate offline.

 

FII LA CURENT CU NOUTATILE SI PROMOTIILE NOASTRE
ABONEAZA-TE
Brn Regents Fashion S.R.L
romania,braila, str.calarasilor,nr.320
0752063520
Regentsfashion@outlook.com